[Ossm-members] Мејлинг листа

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Oct 26 23:04:21 UTC 2003


Arangel Angov напиша: 

> Нели листава е за членовите на ОССМ, епа тие што не се членови нека се
> отстранат. Има мејл и има news за секакви прашања.

Листава е замена за LUG. Името и е дадено така, на шашма. 

-- 
Новица

Дрогата не ги уби.More information about the Ossm-members mailing list