[Ossm-members] UTf-8 во dns

ip i.p at dr.com
Tue Oct 28 07:45:54 UTC 2003


bigblue напиша:

> Firebird 0.7 (Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.5) Gecko/20031007
> Firebird/0.7), си ја отвара ладно страницата...со и без ха те те пе.

Се работи за (скоро) истиот browser, ама ај да потврдам: и во Mozilla 1.5
се отвора! Во MSIE 6 SP1 не сака!More information about the Ossm-members mailing list