[Ossm-members] UTf-8 во dns

ip i.p at dr.com
Tue Oct 28 07:54:04 UTC 2003


ip напиша:

> Во MSIE 6 SP1 не сака!

Само да се дополнам... Отпосле ја видов пораката на Гоце дека во MSIE
требало адресата со + "http://" да се внесе! Сепак и вака не сака, т.е. во
овој случај ми ја дава почетната страница од Apache серверот; ако внесеш
само "локализација.ossm.org.mk" целосно се губи, се пренасочува на
search.msn и ти кажува дека страницата е недостапна!

Инаку претпоставувам дека вистинската содржина е тоа што се гледа со
Mozilla, за мк локализација!More information about the Ossm-members mailing list