[Ossm-members] Radio Emisija br.1 ... esenski serijal

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Tue Oct 28 11:05:49 UTC 2003


Денес ја снимивме првата радио емисија од есенскиот серијал за слободен 
софтвер и Линукс, дополнително ќе ве известам кога ќе се емитува, во 
меѓу време целиот текст може да го прочитате на Линукс.нет.мк

http://www.linux.net.mk/modules.php?name=News&file=article&sid=814
More information about the Ossm-members mailing list