Re: [Ossm-members] UTf-8 во dns

Rebro rebro at mail.net.mk
Tue Oct 28 10:52:43 UTC 2003


На Mon, 27 Oct 2003 21:51:34 +0100, во пораката
<mailman.0.1067287917.2198.ossm-members at hedona.on.net.mk>  Дамјан
Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> напиша:

>
>Кој ќе сака да помогне, тестирам во кои програми работи DNS resolving на 
>кирилични UTF-8 host имиња.
>
>Пробајте во било кој програм да се конектирате со
>	локализација.ossm.org.mk

Во Opera Version	7.21 	
Е ОК!
-- 
РеброMore information about the Ossm-members mailing list