[Ossm-members] Re: UTf-8 во dns

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Oct 28 14:45:34 UTC 2003


Kliment Andreev wrote:

>Нејќе ни со хттп ни со фтп ни со ссх. Пробав од Њиндоњс и од ФриЕлЕсДе. :)
>

Колку чомбиња има на листава бе? :)))

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list