[Ossm-members] Re: UTf-8 во dns

Гоце Николов goce at mail.net.mk
Tue Oct 28 19:00:37 UTC 2003


Историчарите веруваат дека во вторник, 28 октомври 2003, во 15:45:34 часот
[Гринич +0100] (што е 15:45 каде што живеам јас) Arangel напиша: 

> Kliment Andreev wrote:

> Колку чомбиъа има на листава бе? :)))

Ова е вистинскиот Чомбе! :)


-- 
Гоце
mailto:goce at mail.net.mk
I don't do books - drugs are my escape from reality.
More information about the Ossm-members mailing list