[Ossm-members] Re: groklaw

Новица Наков novican at mt.net.mk
Tue Oct 28 19:10:05 UTC 2003


Гоце Николов напиша:

> П.С. Не знам зашто и луѓето на њуз мора да го читаат овој трач за
> македонскиот им гуру :-)

Тапа ми се чини опцијава за листа->њуз синхронизација. Не само трачевите,
него и два пати исти пораки... :)

-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list