[Ossm-members] Re: groklaw

Stojcev Darko atom1c at NOSPAMKTNXBYE.linux.net.mk
Tue Oct 28 22:26:45 UTC 2003


> Тапа ми се чини опцијава за листа->њуз синхронизација. Не само трачевите,
> него и два пати исти пораки... :)
>

И јас мислам исто. Јес да се решава со едно рајт клик > Catch up, ама нема
зошто.
More information about the Ossm-members mailing list