[Ossm-members] Re: groklaw

Georgi Georgi
Wed Oct 29 15:25:43 UTC 2003


Stojcev Darko напиша:

>> Тапа ми се чини опцијава за листа->њуз синхронизација. Не само трачевите,
>> него и два пати исти пораки... :)
>>
>
> И јас мислам исто. Јес да се решава со едно рајт клик > Catch up, ама нема
> зошто.

Па unsubscribe напраите на едното бе.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list