[Ossm-members] mozilla prevodot

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Thu Oct 30 15:49:54 UTC 2003


За „browser“ не е подобро да се користи „разгледувач“ наместо
„прелистувач“?
Така исто таму каде стои „browse“ ќе дојде „разгледај“.


„Разгледувач“ и „разгледај“ се користени во OpenOffice.org 1.0
преводот.-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list