[Ossm-members] Re: SS CD Kompilacija

Stojcev Darko atom1c at linux.net.mk
Thu Oct 30 18:24:11 UTC 2003


Мислам дека ќе може да се досреди xmms преводот, фино би било да го има во
компилацијата, зашто нешто што е 90% преведено да се изостави. Преводот што
го имам пратено на xmms.org e исо5.
Ако се истестира како што треба и ако нема проблеми, ќе оди на компилација.
More information about the Ossm-members mailing list