[Ossm-members] Konverzija na Kirilicen Font vo Kirilicna Podrska (OpenOffice)

Новица Наков novican at mt.net.mk
Thu Oct 30 16:10:39 UTC 2003


Riste Pejov напиша:

> По неколку дена мака, и некое литро кафе,
> искочи првата бета верзија на моето макро за конверзија на Македонските
> фонтови

Абе, читаш TODO? Чомбе (не тој :)) веќе работи на такво макро (и во голема
мера го сработил). Сега испадна дупла работа. А убаво реков да се прочита
TODO-то.


 

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list