[Ossm-members] Konverzija na Kirilicen Font vo Kirilicna Podrska (OpenOffice)

Новица Наков novican at mt.net.mk
Thu Oct 30 18:21:16 UTC 2003


1. Стави на почетокот на readme што енкодинг е. Се разбира на латиница.
2. Стави copyright и лиценца во readme фајлот.
3. Координирај се со Чомбе.-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list