[Ossm-members] Re: SS CD Kompilacija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Oct 30 22:42:52 UTC 2003


Georgi at hedona.on.net.mk wrote:

> xmms - преведен е на македонски.


Си пробал да го користиш? Како прво енкодингот на преводот е iso8859-1, 
како второ на xmms му фалат колку што се сеќавам уште 500 можда и појше 
линии за да биде целосен преводот (збориме за 1.2.8 верзијата).

Пред некое време искочи 1.2.8 фајнл. Така да ќе се изначекаме до следно 
официјално издание со мак. превод доста време. Останува уште да се 
допреведе фајлот и да пробаме сами да го искомпајлираме преводот. Ако 
има некој заинтересиран за преведуње, нека му пише на Дарко на 
atom1c at linux.net.mk.

-- 
ufo

More information about the Ossm-members mailing list