[Ossm-members] Re: groklaw

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Fri Oct 31 11:26:24 UTC 2003


Дарко Николовски wrote:
>>
> незнам за вас.. ама мене ова поврзувањето на листата со news ептен ми се 
> се свиѓа

Мене не ми се свиѓа тоа што е-маил адресата ми е изложена за спамерите 
што жнеат на њуз.
Ќе треба и тука да ја маскирам? Дамјан?

-- 
Don't you wish you had more energy... or less ambition?
More information about the Ossm-members mailing list