[Ossm-members] Re: groklaw

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Fri Oct 31 15:29:22 UTC 2003


>> незнам за вас.. ама мене ова поврзувањето на листата со news ептен ми се
>> се свиѓа
> 
> Мене не ми се свиѓа тоа што е-маил адресата ми е изложена за спамерите
> што жнеат на њуз.
> Ќе треба и тука да ја маскирам? Дамјан?

хм, да - заебано.
Плус се усеруваат нишките кога едни одговараат од news а други од mail и
сл...

ќе ја прекинам two-way синхронизацијата сега за сега.


-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

      Secret hacker rule #11: hackers read manuals.More information about the Ossm-members mailing list