[Ossm-members] SS CD Kompilacija

Новица Наков novican at mt.net.mk
Fri Oct 31 16:24:11 UTC 2003


Misa Popovic напиша:

> Наскоро ќе ги доставам линковите.

Идејата е cd-то да биде со програми кои се преведени и кои по можност се
мулти-платформски. Да не се оддалечуваме од тоа.

-- 
Новица

Да се биде опасен, тоа е задача за иднината.More information about the Ossm-members mailing list