[Ossm-members] Konverzija na Kirilicen Font vo Kirilicna Podrska (OpenOffice)

Новица Наков novican at mt.net.mk
Fri Oct 31 16:28:58 UTC 2003


Riste Pejov напиша:

> Тоа е макро што се прави со 5 саати работа, а ако Чомбе не покажал

Можда бил болен, го праша? И самиот си знаеш дека поентата не е за колку
саати се прави макрото. Па, keep up the good work!


-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list