[Ossm-members] Konverzija na Kirilicen Font vo Kirilicna Podrska (OpenOffice)

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Fri Oct 31 10:20:03 UTC 2003


Новица Наков wrote:

> 
> Абе, читаш TODO? Чомбе (не тој :)) веќе работи на такво макро (и во голема
> мера го сработил). Сега испадна дупла работа. А убаво реков да се прочита
> TODO-то.
> 
Која работа се дуплира жити се ?
Тоа е макро што се прави со 5 саати работа, а ако Чомбе не покажал 
разултати за недела дена, ја не глеам која работа се дуплира?


More information about the Ossm-members mailing list