[Ossm-members] Konverzija na Kirilicen Font vo Kirilicna Podrska(OpenOffice)

Vasil Taneski vaskot at mail.ruprotect
Fri Oct 31 19:58:30 UTC 2003


> > Абе, читаш TODO? Чомбе (не тој :)) веќе работи на такво макро (и во
голема
> > мера го сработил). Сега испадна дупла работа. А убаво реков да се
прочита
> > TODO-то.
> >
> Која работа се дуплира жити се ?
> Тоа е макро што се прави со 5 саати работа, а ако Чомбе не покажал
> разултати за недела дена, ја не глеам која работа се дуплира?
>

По неколку дена мака, и некое литро кафе . . .

More information about the Ossm-members mailing list