dogovori, zakoni....

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Sep 1 20:40:08 UTC 2003


На 31 авг 2003 (недела), Новица Наков напиша:

> Денес читав некои од тие текстовите и преписките на перуанците за нивниот 
> Закон и неговата уставност и потребата за користење на слободен софтвер во 
> јавните служби од аспект на правата на граѓаните гарантирани со Закон и 
> Устав. После тоа го срфав www.sobranie.mk. И:

Курле, ова да го направиш во вид на article не џабе да куцаш на мејлинг
листава... За да отиде на linux.net.mk...
-- 
Glisha
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list