Glasanje: ime za makedonskata linux distribucija

miopa miopa at bagra.org
Mon Sep 1 22:42:20 UTC 2003


>Кај се залетувате бе...што ако има да се гласа за името на топ 10-те сајтови
>во Македонија... направил ли некој страна за дистрибуцијата за да знаат луѓето
>за што тоа гласаат?

   Тоа со десетте сајта нема смисла, али на Багра би требало. Не е толку
битно луѓето да знаат многу пошто за име се гласа, освен тоа сигурно Багра
има повеќе посетители што знаат добро што е Линукс отколку линукс.нет.мк (не
во проценти, апсолутно :).


-- 
(c) 2003 miopa
_______________________________________________
LUG mailing list
LUG at lists.linux.net.mk
http://lists.linux.net.mk/mailman/listinfo/lugMore information about the Ossm-members mailing list