[Ossm-members] закон

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Apr 1 00:03:43 UTC 2004


Еве и Хрватите 
[http://www.linux.hr/article.php?sid=1520&mode=thread&order=0] сакаат да 
уведат користење на Linux во владините институции. Најдобриот дел е што 
си нашле некој што ќе им го поднесе законот во собрание како предлог-закон.

А зашто да не побараме и ние некој совесен пратеник? Башка се работи за 
софтвер кој се повеќе се имплементира во ЕУ, а колку што пратам вести во 
последно време нашиве се ептен накај ЕУ нафурани у последно време. :)

Познава некој таков човек?

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list