[Ossm-members] Re: закон

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Thu Apr 1 00:21:44 UTC 2004


На 01 апр 2004 (четврток), Arangel Angov напиша:

> Еве и Хрватите 
> [http://www.linux.hr/article.php?sid=1520&mode=thread&order=0] сакаат да 
> уведат користење на Linux во владините институции. Најдобриот дел е што 
> си нашле некој што ќе им го поднесе законот во собрание како предлог-закон.

:)))))))))))))) 
Уфо бе уфо, ме срамиш. 

"Нapisao/la je igustin u Thursday, April 01 @ 00:21:31 CEST"

Ај види во овој дел што не чини. ;)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list