[Ossm-members] За прес

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 2 01:12:01 UTC 2004


Еве место за прес бе, и тоа гага. :)

http://www.nvoinfocentar.org.mk/aktivnosti.asp?lang=mak&tip=5

Услугите на прес-центарот за  настани кои се во доменот на односи со 
јавноста, за невладините организации се бесплатни.

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list