[Ossm-members] За прес

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Fri Apr 2 06:38:53 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Еве место за прес бе, и тоа гага. :)
>
> http://www.nvoinfocentar.org.mk/aktivnosti.asp?lang=mak&tip=5
>
> Услугите на прес-центарот за  настани кои се во доменот на односи со 
> јавноста, за невладините организации се бесплатни.
>

Контактирал некој со луѓево ? Ако не, да им чкрабнам два три реда.

Поз.
Р.More information about the Ossm-members mailing list