[Ossm-members] Re: Calling all entusiasts: Македонски книговодствен слободен софтвер

Томислав Марковски tome at set.com.mk
Fri Apr 2 11:42:09 UTC 2004


> платформа ќе биде GTK 2.0 или wxWindows, базата ќе биде FireBird, a веб 
> интерфејсите ќе бидат ќе бидат развивани во PHP. Дефинирањето на 
> проектот ќе се одвива според малку полабави UML стандарди.

Иницијативата е за поздрав!

Све супер, GTK2, PHP, ама може ли базата да биде MySQL ? :)
Тоа FireBird-от ми е сомнителен малку, м? Или не :)


-- 
Томислав Марковски


I may not be able to walk, but I drive from a sitting position.
More information about the Ossm-members mailing list