[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Apr 2 18:43:53 UTC 2004


На 02 апр 2004 (петок), Danko Ilik напиша:

> > Јас, логично, се пријавувам во KDE екипата, а да не го мачам Дамјан да
> > куца, го пријавувам и него. :)
> 
> Има уште место во КДЕ-тимот? :)

Да.  (До сега Новица, Дамјан, Данко)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list