[Ossm-members] KDE vs. GNOME showdown :)

Danko Ilik danko at on.net.mk
Fri Apr 2 16:12:30 UTC 2004


На Thursday 01 April 2004 18:06, Новица Наков напиша:
> Јас, логично, се пријавувам во KDE екипата, а да не го мачам Дамјан да
> куца, го пријавувам и него. :)

Има уште место во КДЕ-тимот? :)


More information about the Ossm-members mailing list