[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Apr 2 19:51:11 UTC 2004


Новица Наков напиша:

>Што бе? Ти не си?
>  
>

Еднаш GNOME, засекогаш GNOME! Што би требало да значи дека ако игра 
Глиша во GNOME тимот би требало да биде. :)

А и онака ќе изгубите... :)

-- 
ufo
More information about the Ossm-members mailing list