[Ossm-members] Re: Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Fri Apr 2 21:05:08 UTC 2004


На 02 апр 2004 (петок), Новица Наков напиша:

> > Да.  
> 
> Што бе? Ти не си?

Сум де, 
Ама реков јас ќе бидам официјален фотограф на настанот, ако има доволно
луѓе. Ако нема ќе бранам/тежок-центар/ќе играм со црни фигури/ зависи што
ќе играме. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list