[Ossm-members] Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Sat Apr 3 10:34:31 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 01 апр 2004 (четврток), Новица Наков напиша:
>
>  
>
>>Ова прелиминарна најава за фудбалскиот меч помеѓу корисниците на KDE и GNOME 
>>кој би се одржал на 17 или 18 овој месец. Услов за учествување е да сте 
>>користеле било што од двете барем 100 саати во оваа година :)
>>    
>>
Ок, уште колку луѓе ни фалат во G-Unit ?
(Јас, Стојмир, Уфце, Снајпер (ако вети дека нема да дава автоголови)) = 4.
Ајде бре, зар толку нема G љубители овде ?

Распишувам отворен конкурс за 3 фрееланце играчи!

бтв. Може на КДЕ маичката да си ставите КДЕ ТЕАМ, на Гноме дресовите ќе 
стои G-Unit :)
Р.

п.с.
Колку живна листава коа се спомна фубал :)))))))))))))))))))More information about the Ossm-members mailing list