[Ossm-members] Re: Re: KDE vs. GNOME showdown :)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Sat Apr 3 13:39:38 UTC 2004


На 03 апр 2004 (сабота), Riste Pejov напиша:

> бтв. Може на КДЕ маичката да си ставите КДЕ ТЕАМ, на Гноме дресовите ќе 
> стои G-Unit :)

Ако го напраиш дизајнот што сакаш може да стои.

Стојмир ти одговорија од Штип за маиците?
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list