[Ossm-members] [Paperless] XML parser

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Sat Apr 3 17:32:40 UTC 2004


|Прилично е мала(900 К), па решив да и дадам шанса. Ќе тестирам денес па 
|ќе пишам искуства. Доколку некој веќе има искуства со повеќе платформна 
|мала библиотека што може да парсира УТФ-8 ХМЛ нека ме просветли малку, 
|пошто јас подалеку од МС-ДОМ интефејсот не сум стигнал.

Xerces од apache group. Лудница е, јас лично неа ја користам ама
проблемот е дека е чиста јава. Инаку работи одлично и под win и под linux
уствари на се што работи и јавата ;-)
More information about the Ossm-members mailing list