[Ossm-members] Re: MandrakeMove

Димитар Поповски Димитар Поповски
Sun Apr 4 21:08:13 UTC 2004


Новица Наков во <32758847.jVL4kJV6Wf at news.mt.net.mk> напиша...

|  Димитар Поповски напиша:
|  
|  > Го пробал некој?
|  
|  Јас сакам копија од ова. 

Ја го неам, само информирав кај го има.
-- 
o---][ х ][---( икспе )-o-( попе )---][ P ][---oMore information about the Ossm-members mailing list