[Ossm-members] [Paperless] XML parser

Riste Pejov richie at macedonia.homelinux.org
Mon Apr 5 06:47:37 UTC 2004


Vasko Mitanov wrote:

>А ц++ верзијата на Xerces работи како што треба?
>
>  
>
Ја симнав, и успеав да ги удрам неколкуте основни тестови, глеам има ДОМ 
и САКС интерфејси, но сепак 12 мега за превземанје се многу, а уште 
повеќе ме иритира што самата библиотека тежи околу 2,5 МБ.



More information about the Ossm-members mailing list