[Ossm-members] конзолен фонт за Slack [NEWS]

Дамјан Георгиевски me at here.there.com.mk
Mon Apr 5 21:38:01 UTC 2004


Само што најдов дека со Slackware-ов веќе доаѓа еден одличен конзолен 
кириличен фонт, така да нема потреба од симињање на UniCyr_xxx 
фонтовите. Фонтот се вика cyr-sun16.psfu.

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list