[Ossm-members] Linux Mandrake 10, пишман!!! [NEWS]

McMek mcmek at hotmail.com
Tue Apr 6 06:55:40 UTC 2004


Го инсталирав МДК 10, му ги стаив дриверите на Нвидиа и решив да
слушам мп3 и пуштив xmms, арно ама тоа се заглави. Бидејки не знаев
каде да го најдам програмот kill, после долго време си го рестартирав
и тоа најнормално преку логоут. После подигање веќе нејќеше да влезе
во X. Ги реинсталирав драјверите и се си беше ОК.

Имаше некои заебанции и со ЛАН-от.

Мислам дека МДК 10 не е баш како што треба.More information about the Ossm-members mailing list