[Ossm-members] Re: првиот Microsoft програм под вистинска opensource лиценца... [NEWS]

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Apr 7 21:43:59 UTC 2004


Simplius напиша:

> Не баш, можеби обратно... прочитај на крајот - има врска сo Halloween
> документот...

Не гледам што е тоа што треба да го видам на крајот на документот..?-- 
Новица

Декриминализирај, регулирај, оданочи.More information about the Ossm-members mailing list