[Ossm-members] Re: првиот Microsoft програм под вистинска opensource лиценца... [NEWS]

дамјан г. mk at net.mail.penguinista
Thu Apr 8 11:41:47 UTC 2004


>>Сега, како тоа MS одеднаш прави un-American потези, и произведува
>>cancer-like производи?!?
> 
> Не баш, можеби обратно... прочитај на крајот - има врска сo Halloween
> документот...

Фала богу дека го прочитав до крај :) - коментарот ми беше чисто за
провокација.

-- 
Дамјан                 (jabberID:damjan at bagra.net.mk)

     Во комунизмот човек експлоатира човека...
     ...во капитализмот е точно обратното.More information about the Ossm-members mailing list