[Ossm-members] Втора MS конференција - Визија 2004 [NEWS]

Georgi Georgi
Thu Apr 8 10:17:40 UTC 2004


>> Ќе иде некој?

А која е поентата?


п.с. Дамјан браво за она email-blocked да не се секирам од кај да правам
reply. :)

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list