[Ossm-members] Re: ало? [NEWS]

Georgi Georgi
Sun Apr 11 12:27:25 UTC 2004


Новица Наков напиша:

> http://www.gimp.org/
>
> Не правиме ние вакво нешто?

Во ЕУ сме ние? Имаме пратеници во ЕУ парламентот? 

За да стигнеме во Брисел до среда треба да имаме дипломатски пасош или 
пред три месеци да сме поднеле барање за виза.

Удира ли рецка некој на македонија? Што точно сакаш да правиш? :)
-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list