[Ossm-members] Re: Fudbal

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 12 00:02:55 UTC 2004


Zlatko Trajceski wrote:

>>KDE екипата е комплетна, а на веројатните победници (Gnome екипата) им 
>>фали уште еден човек. :)
>>    
>>
>
>Еве јас се пријавувам во GNOME тимот!
>

Одговара 12.00 на игралиште?

А што правиме ако некој го зафати игралиштето пред нас? Останува и 
варијантата со градски парк и кршење нозе. :)
More information about the Ossm-members mailing list