[Ossm-members] ??????

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Sun Apr 11 23:52:00 UTC 2004


On Mon, 12 Apr 2004 01:46:23 +0200, you wrote:

>
>KDE екипата е комплетна, а на веројатните победници (Gnome екипата) им 
>фали уште еден човек. :)

Еве јас се пријавувам во GNOME тимот!


-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list