[Ossm-members] lugola.ossm.org.mk

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon Apr 12 16:09:37 UTC 2004


Страната http://lugola.ossm.org.mk е готова. Постојат мали недоработени 
делови кои ќе се средат деновиве. Се надевам ќе ви се допадни, како 
изгледот така и содржината, се надевам ќе биде од помош за одредени 
информации.

Уште еднаш благодарност до дечките што ни овозможија под-домејн на 
оссм.орг.мк, поздрав...

Се гледаме

АлександарMore information about the Ossm-members mailing list