[Ossm-members] Re: lugola.ossm.org.mk [NEWS]

Јосип Џолонга josip at lizard-online.net
Mon Apr 12 20:15:30 UTC 2004


Oti ne me pishish be i mene ? :P

Aleksandar Balalovski напиша:
> Страната http://lugola.ossm.org.mk е готова. Постојат мали недоработени 
> делови кои ќе се средат деновиве. Се надевам ќе ви се допадни, како 
> изгледот така и содржината, се надевам ќе биде од помош за одредени 
> информации.
> 
> Уште еднаш благодарност до дечките што ни овозможија под-домејн на 
> оссм.орг.мк, поздрав...
> 
> Се гледаме
> 
> Александар



More information about the Ossm-members mailing list