[Ossm-members] Re: lugola.ossm.org.mk [NEWS]

Zlatko Trajceski zlat at bagra.org
Wed Apr 14 01:20:53 UTC 2004


On Tue, 13 Apr 2004 23:00:40 +0200, you wrote:

>На Mon, 12 Apr 2004 23:18:10 +0200, Arangel Angov <email blocked> напиша:
>
>| „ОССМ“ ја би го заменил со „Слободен Софтвер Македонија“, многу луѓе не 
>|знаат што значи „ОССМ“.
>
>Акроним на „Слободен Софтвер Македонија“ би бил ССМ, а мене прва асоцијација
>за ССМ ми е „Сојуз на Синдикати на Македонија“, со други зборови постои и
>уште една организација со таков акроним.
>
>П.С. Не дека имам нешто многу врска со синдикативе али во маало ми е
>здрадата :-).

Има уште - Сојуз на Слепи Македонија - ССМ :-))

Затоа одбравме да биде кратенката ОССМ - Организација Слободен софтвер
Македонија ;-)-- 
m o reandmore and morea nd moreandmo r eandm ore andm oreMore information about the Ossm-members mailing list