[Ossm-members] Re: Fudbal [NEWS]

Дарко Николовски darkon at bezspam.macedonia.homelinux.org
Wed Apr 14 08:25:16 UTC 2004


On Wed, 14 Apr 2004 10:09:16 +0200, Новица Наков wrote:

> Arangel Angov напиша: 
> 
>> Одговара 12.00 на игралиште?
> 
> Сабота 17-ти, 12h, РЈК. Само да се преброиме уште еднаш. Треба да сме 12:
> 
> Глиша, Новица, Дамјан, Данко, Илин, Миша, Уфо, Стојмир, Ристе, Златко,  
> Атомик,  -- 11. Фали еден човек, или двајца ако Глиша не игра. :)

Мене ме рипна, кажав јас ќе играм одбрана (оние што седат шред голманот) :)
-- 
Дарко Николовски
14.04.2004 10:24:55
--
Unlike most of you, I am not a nut.

		-- Homer Simpson
		   Homer's OdysseyMore information about the Ossm-members mailing list