[Ossm-members] Re: Fudbal [NEWS]

Janko Janko
Fri Apr 16 10:55:45 UTC 2004


На Thu, 15 Apr 2004 13:45:56 +0200, Georgi Stanojevski <email blocked>
напиша:

|Глиша не игра. :)
|
|А во Корчагин зашто мислам дека 100 денари е 50 минути играње?

 Пошто си во заблуда :-). Игралиштето е отворено ко Open Source :-).

-- 
Поздрав,
    Јанко   More information about the Ossm-members mailing list